Home
Kennis en Economie
Recht en Veiligheid
Europa
   archief oktober 2006
archief september 2006
archief augustus 2006
archief juli 2006
achief juni 2006
archief mei 2006
archief april 2006
archief maart 2006
archief februari 2006
archief januari 2006
Nieuws en discussie
Archief Europa 2005
Archief Europa 2004
Agenda van Europa
Links
Jihad vs McWorld
E-government
Nieuwe democratie
Columns
Politici
Overzicht thema`s
Verkiezingen
Tools
Het Belgenrapport
Nieuwsbrief
Colofon
Poldi.Net
Weblog van Kathalijne Buitenweg (GroenLinks)

Weblog van Kathalijne Buitenweg (GroenLinks)

Zoeken

Groene partij: best groot

Ingevoerd door kathalijne - 19-mei-2004 15:04

( Lees meer... )

Intensieve veeteelt: best zielig

Ingevoerd door kathalijne - 25-mei-2004 14:34

’t Is misschien wel erg cliché voor een GroenLinkser, maar inderdaad: ik ben al sinds mensenheugenis vegetariër. En dat bevalt me prima. Het water loopt me dus echt in de mond als ik aan tofu denk (‘mama-vlees’, zegt mijn dochtertje – iets wat nog wel eens tot misverstanden wil leiden als ze daar op crèche naar vraagt).

( Lees meer... | 2 Reacties )

Softwarepatenten: best asociaal...

Ingevoerd door kathalijne - 25-mei-2004 14:35

  ( Lees meer... )

Links

Partij:

GroenLinks

Plaats:

Nr. 1

Website:

www.kathalijnebuitenweg.nl

Over Kathalijne

Kathalijne Buitenweg (1970), lijsttrekker voor de Europese verkiezingen, is sinds 1999 lid van het Europees Parlement. Naast asiel, migratie en privacy bijt ze zich ook vast in de Europese begroting en het hervormen van het Europees Parlement. Tijdens haar studies Amerikanistiek en Europese studies (UvA) was ze actief in het Europees politiek jongerenwerk, waarna ze vanaf 1995 voor de Europese fractie en de Tweedekamerfractie van GroenLinks werkte. Buitenweg woont in Amsterdam en is tevens voorzitter van Vrijwilligerscentrale Amsterdam.

Zet de agenda van Europa!

Op 10 juni vinden de Europese verkiezingen plaats. Natuurlijk kun je gaan stemmen, maar misschien wil je wel meer vertellen over actuele Europese kwesties. Als dat zo is, meld je dan aan op Politiek-digitaal.nl en neem deel aan het burgerpanel "Zet de agenda van Europa". In september en november wordt je dan gevraagd deel te nemen aan een online discussie met vier europarlementariërs.

Een van die europarlementariërs zie je hierboven staan, Kathalijne Buitenweg. Zij houdt net als drie andere europarlementariërs tot het eind van het jaar een weblog bij op Politiek-digitaal.nl zodat je haar belevenissen kunt volgen.

Om deel te nemen aan het burgerpanel voor Europa moet je een login aanmaken op deze website. Klik hier om een login aan te maken.